Zorg

Verbeter de communicatie tussen zorgmedewerkers en patiënten.

Door ons zorg intranet, de digitale werkplek en Microsoft 365. Onze gespecialiseerde zorgpartners Cloudstekker, lemontree en Simac helpen je graag!

 

Mondigheid van de cliënt, vergrijzende bevolking en een toename van welvaartsziekten zorgen voor een constante groei van de gezondheidszorg. Pulse is er voor elke medewerker, van arts en verpleegkundige tot stafmedewerker. Ze hebben door ons platform alles bij de hand om hun werk goed te doen, zoals: toegang tot EPD, ECD en andere applicaties, taken, agenda’s en bedrijfsnieuws. Dit biedt rust op het digitale vlak, zodat zij zich kunnen richten op het werk waar zij waarde toevoegen.

 

De
voordelen

  • Meer tijd voor de patient
  • Makkelijk communiceren
  • Veilig en AVG ready
  • Bespaar op werkplekkosten
  • Begin simpel
  • Stimuleer samenwerking
  • Minder registratiedruk
  • Mogelijk voor digitaal cliëntenportaal

TanteLouise, Humanitas DMH en PharmAccess gingen je voor. Bekijk de klantcases en leer van hun verhaal.

Ons platform is geschikt voor de zorg. Bekijk hier welke partners je kunnen helpen met expertise in de zorg:

Cloudstekker

De ICT diensten van Cloudstekker vormen een stabiel en veilig fundament waarop je met je bedrijf verder kan bouwen aan je (digitale) ambities zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid en continuïteit.

lemontree

lemontree is een slimme ict dienstverlener. Met OneDesk mobile levert Lemontree een afgeronde oplossing voor de digitale werkplek. Solide en kundig, dat is het team van lemontree. Ze laten niks aan het toeval over en weten hoe je goed kunt teamen! Ze weten alles van hybride oplossingen en zijn heel servicegericht.

Simac

Simac is echte allrounder in technologie. Van hosting, electrotechniek tot en met werkplekprojecten. Een teamplayer die grootschalige technologie projecten in goede banen leidt. Bij Simac weten ze waar ze het over hebben! Synigo en Simac sparren veel samen. Van adoptie, werkplekken, datacenter (citrix, virtual desktops) en de implementatie van Microsoft tooling.

Zorg

Heb je een vraag over Synigo Pulse in de zorg? Laat je vraag en contactgegevens achter en wij nemen contact op.

Naam*

Hoe kunnen we helpen?

Zou jij graag een demo van Synigo Pulse ontvangen? Vul je contactgegevens in en wij plannen vrijblijvend een demo met je in.

Voornaam*
Achternaam*
Hidden
* Verplicht

Heb je een vraag over Synigo Pulse, onze partners of iets anders? Stel hem hieronder.

Naam*
Je bent in goed gezelschap

Pulse wordt door +450.000 gebruikers ingezet voor een productieve (werk) dag

+ vele anderen