Zakelijke dienstverlening

Versterk samenwerking en betrokkenheid binnen je organisatie.

Versterk de samenwerking en betrokkenheid binnen je organisatie met Synigo Pulse voor digitale werkplekken en sociaal intranet. Onze gespecialiseerde partners helpen je graag verder.

 

In de zakelijke dienstverlening draait alles om klanttevredenheid. Maar om extern succesvol te zijn, moet het intern goed geregeld zijn. Synigo Pulse helpt bedrijven om betrokken medewerkers te creëren en samenwerking te bevorderen door gepersonaliseerde tools aan te bieden. Met het juiste platform kunnen je medewerkers niet alleen efficiënter werken en beter communiceren, maar ook hun werkplek op kantoor reserveren.

 

De
voordelen

  • Alles op één digitale plek: applicaties, informatie en communicatie
  • Bevorder interne communicatie in twee richtingen
  • Haal alles uit Microsoft 365
  • Werkplek reserveren en inchecken op kantoor
  • Integreer met je bestaande systemen zoals AFAS, Dynamics 365, Sharepoint of Topdesk
  • Geen maatwerk nodig, direct aan de slag

Talpa Network en vele andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening gebruiken Synigo Pulse om hun medewerkers centraal en efficiënt met elkaar te verbinden. Bekijk hun verhaal en ontdek hoe Synigo Pulse jouw organisatie kan versterken.

Synigo Pulse werkt samen met toonaangevende partners in de zakelijke dienstverlening om jouw organisatie optimaal te ondersteunen. Ontdek meer over onze gespecialiseerde partners en hoe zij je kunnen helpen om het maximale uit je digitale werkplek te halen. 

Breens Network

Breens Network is dé partner op het gebied van onderwijs. Ze zijn als IT-organisatie gespecialiseerd in de technologische innovatie van leerprocessen en de organisatie daaromheen. In de ruim 25 jaar dat ze bestaan hebben ze veel organisaties succesvol geholpen met de digitale transformatie.

Microsoft

Synigo heeft een bijzondere band met Microsoft. We maken mooi software voor het Microsoft platform. En, we razend enthousiast over de moderne tools voor communicatie en samenwerking. Synigo draait mee in diverse Microsoft product groepen en werkt nauw samen met het onderwijsteam.

EduConn

EduConn helpt bedrijven in (voornamelijk) het onderwijs op het gebied van digitalisering, integraal samenwerken en bereikbaarheid. Een goede match – omdat ons product zich perfect leent voor het onderwijs. Het werk van EduConn vertaalt zich in de realisatie van digital workplaces. Maar ze zijn ook goed in IT advisering, adoptie, verandermanagement en Office 365-implementaties.

Zakelijke dienstverlening

Heb je een vraag over Synigo Pulse? Laat je vraag en contactgegevens achter en wij nemen contact op.

Naam*

Hoe kunnen we helpen?

Zou jij graag een demo van Synigo Pulse ontvangen? Vul je contactgegevens in en wij plannen vrijblijvend een demo met je in.

Voornaam*
Achternaam*
Hidden
* Verplicht

Heb je een vraag over Synigo Pulse, onze partners of iets anders? Stel hem hieronder.

Naam*
Je bent in goed gezelschap

Pulse wordt door +450.000 gebruikers ingezet voor een productieve (werk) dag

+ vele anderen